Over ons

Gestart in 2016 , Seek 'n Hide is een klein upcoming streetwear brand voor de modieuze, trendy jongen en man. Als merk zijnde hebben we de focus liggen op duurzaamheid en eerlijke handel. We hopen dat we mensen bewuster kunnen maken van de producten die ze kopen, zonder daarbij het geiten wollen sokken imago te krijgen ;-)

Al onze producten worden met veel liefde inhouse ontworpen, zijn gemaakt van biologische materialen en fair trade geproduceerd bij  lokale fabrikanten. Al onze producten zijn GOTS gecertificeerd. ( het keurmerk voor eerlijke en duurzame geproduceerde textiel) 

In de zomer hebben we voornamelijk t-shirts en sweaters van biologische katoen ( dit jaar voor het eerst ook shorts) en in de winter komen hier nog hand gebreide truien en accessoires van wol en alpaca bij.

Onze zomer collectie bestaande uit tees en sweaters is gemaakt van 100% biologische katoen en fair trade geproduceerd bij een lokale fabrikant in India. En, omdat we natuurlijk ook om het milieu geven zijn we aan het experimenteren met wassingen om waterverspilling en vervuiling tegen te gaan. Daarbij zijn al onze prints op waterbasis en stoffen gekleurd met natuurlijke verfstoffen  zoals bijvoorbeeld indigo

Klantenservice

· Verzendingen / Shipping:

· Verzendkosten / Shippingcosts:

· Betalingen / Payment:

· Retour / Returns:

· Geheimhouding / Privacy:

Verzendingen:

Voor 12.00 uur besteld betekent dat jou bestelling de volgende werkdag wordt verzonden (Zondag versturen wij helaas niet) 

Wereldwijde verzending is mogelijk!

Verzendkosten:

Nederland/België (Holland/Belgium): €5,00

Europa: €13,95 (3 tot 6 dagen) 

Andere landen: Vanaf €24,95 (2 tot 3 weken)

Betalingen:

Omdat wij deze webshop zo gebruiksvriendelijk willen houden kun je hier betalen met credit card & paypal. Een betaling per overschrijving is ook mogelijk. Neem hiervoor even contact op per e-mail.

Betalingen met bancontact/ideal  wordt aan gewerkt.

Retour:

Een product ruilen en of je geld terug, neem contact met ons op via info@seeknhide.net of het telefoonnummer +32470064016. Wij staan u graag te woord.

Geheimhouding:

Seeknhide.net is een nieuwe speler in de thuiswinkelmarkt en weet als geen ander dat het zorgvuldig dient om te gaan met de gegevens die klanten aan Seeknhide.net verstrekken. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen.